Hyppää pääsisältöön

Chrome OS joutuu tekemään pakotteita

Chrome OS ® pesusienen markkinoille tuleminen on lähellä, mutta Chrome OS ® tavaramerkkimme röyhkeä käyttö on jatkunut lähes viikon myös eri puolilla Suomea pyynnöistämme huolimatta. Siksi pyyntömme joudutaan muuttamaan virallisiksi uhkasakkovaatimuksiksi ja asiaa hoitamaan myös kolmas osapuoli huomisesta lähtien.

Laki on silti puolellamme

Toisaalta vikaa on ollut myös meissä, sillä vasta tänä aamuna lähetimme ensimmäiset digitaalisesti allekirjoitetut vaatimukset kolmelle verkkokaupalle joilla on myös myymälöitä jotka myyvät ja jopa mainostavat tuotteissaan meidän Chrome OS ® tavaramerkkimme nimeä. On selvää, että pelkkä YouTube video ei ole ratkaisu asiaan, ja siksi olemme joutuneet nyt virallisesti vaatimaan kolmea Suomalaista liikettä poistamaan tuotteitaan jotka loukkaavat tavaramerkkiämme myynneissään.

Google rankaisee hakutuloksissa

Olemme myös huomanneet kuinka Google on rankaissut mm. julkaisemaamme YouTube -videota sekä www.chromeos.fi sivustojamme YouTuben sekä Googlen hakukoneissa. Järjestelmiemme mukaan nämä pitäisi löytyä paljolti korkeammalta Googlen hakunäkyvyyksissä - tarkoittaen siis uutisia Chrome OS ® pesusienestämme. Jatkamme kuitenkin menoamme kohti markkinoilletuloa. Wikipediaan on sentään korjattu mikä Chrome OS tosiaan oikeasti on.

Twitter filtteröi asiasta puhumista

Yllätys yllätys myöskin Googlen omistama Twitter on rankaissut niin meidän kuin myös muiden asiasta Twiittaajien höpinöitä. On sinänsä naurettavaa mokata itse ja sen jälkeen suurena rankaista pientä. Uskomme toisaalta Chrome OS pesusienemme vallankumoukselliseen nousuun sen markkinoille saatuamme, joten voimme olla luottavaisin mielin siitä, että pesusieni vielä rankaisee takaisin.

On kuitenkin ihailtavaa kuinka asiasta on kaikessa "hiljaisuudessa" pystytty koodikielellä puhumaan melko hupaistakin juttua. Kiitos tästä, sillä on ollut jopa viihdyttävää lukea Suomalaisväestön koodikielistä Twiittausta.

Pakotteita noudatetaan ja rikotaan

Olemme huomanneet virallisia vaatimuksiamme noudatettavan sekä rikottavan suurella vääryydellä. Asiamiehemme alkaa huomisesta lähtien laskuttamaan vaatimiamme korvauksia tavaramerkkiämme vastaan rikkomisesta - josta etenemme seuraavan tason toimenpiteisiin. Katsomme kuitenkin kuinka muodissa olevia "pakotteita" - eli vaatimuksiamme tavaramerkkilain rikkomisesta vastaamme noudatetaan ja asiamiehemme hoitaa huomisesta lähtien Chrome OS ® tavaramerkkiämme vastaan rikkoneita tahoja joille olemme virallisesti antaneet varoitukset pesusienemme sanamerkkiä vastaan rikkomisesta.

"There's nothing funny about it!"

Luonnollisesti emme ole erästä henkilöä muistaen niin natseja, että lähtisimme kiusaamaan tahoja joille emme vielä ole virallisia varoituksia korvausvaatimuksineen lähettäneet, mutta niitä tullaan tekemään tavaramerkkiämme myynnissä sekä mainostamisessa käyttäviä tahoja vastaan virallisesti sitä mukaan kun huomaamme ettei pelkillä julkaisuillamme oteta opiksi tavaramerkkilain rikkomisesta.

Myös siis vapaaehtoisestikin lain rikkomista voi olla tekemättä, mutta ymmärrämme että sana ei välttämättä ole liikkunut kaikkien korviin - varsinkin kiitos Googlen filtteröinnin meitä vastaan lähes jokapuolella Internettiä.

Kiitämme kuitenkin tiettyjä tahoja yhteistyöstä ja tulemme muistamaan heitä hyvillä asioilla, jotka tällä hetkellä ovat vielä suuri arvoitus.

Lopetamme tämän bloggauksen erään aivan yhden maailman parhaimmista leffoista tutun radiohahmon sanoihin:

"And this is everything very hushh hushhh...." - lisäten tähän toki oman osuutemme; "but it shouldn't be and it will not be".

Pysykää kuulolla, asioita tapahtuu ja tulee tapahtumaan ja me tulemme luonnollisesti näillä nettisivuillamme sekä Twitterissä kertomaan meiningistämme! On meillä muuten Facebook sivustokin. Jokatapauksessa odotamme innolla että saamme Chrome OS ® pesusienemme markkinoille jotta ihmiset pääsevät hyväilemään kehoaan toden "teholla".